تبلیغات
دو حرفه ای - زیباجو : با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید

زیباجو : با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید

چهارشنبه 17 آذر 1395 09:07 ب.ظ

 

با, بالنگ, را, زیباجو, غذایتان, مربای, هضم, کنید - سایت زیبایی زیباجو

  • با, بالنگ, را, زیباجو, غذایتان, مربای, هضم, کنید - سایت زیبایی زیباجو

    وب‌سایت آشپزباشی: بالنگ میوه ای از خانواده ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.پوست آن همچنین به عنوان ضدعفونی کننده و صفرابر کاربرد دارد .می توانید از پوست بالنگ، مربای خوشمزه ای درست کنید.

     
    •     بالنگ  ۲ عدد
    •     شکر  ۱ پیمانه
    •     آبلیمو  ۲ قاشق غذاخوری
    •     هل به میزان لازم
    •     چوب دارچین  به میزان لازم
    •     زعفران  به میزان لازم
    •     گلاب  به میزان لازم

    ۱-پوست بالنگ را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده، با فشار آب اضافی آن ها را گرفته و به قابلمه برگردانید. این مرحله را ۳ تا ۵ دفعه، یا تا زمانی که تلخی بالنگ گرفته شود، تکرار کنید.

    ۲-برای پخت نهایی بالنگ، ۴ لیوان آب و شکر به آن ها اضافه کنید، بجوشانید و برای حدود ۱ ساعت تا زمانی که مربا قوام بیاید، بپزید.

    ۳-در پایان، آب لیمو و در صورت تمایل هل، دارچین، زعفران و یا گلاب را به آن اضافه کنید و بعد از یک قل، آن را از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.

    ۴-مربا را در شیشه های تمیز ریخته و درب آن ها را خوب ببندید و در یخچال نگه دارید.

    نکاتی در مورد تهیه ی مربای بالنگ:

    ۱– لایه ی نازک و رنگی روی پوست
    بالنگ ها را جدا کنید. سپس بالنگ ها برش داده و گوشت میوه را جدا کنید.
    پوست را به شکل و سایز دلخواه خرد کنید.

    ۲– آن ها را وزن کنید؛ بهتر است که میزان بالنگ و شکر مساوی باشد.

    ۳– برای معطر کردن مربا از ادویه مورد نظر مانند هل، دارچین، زعفران و یا گلاب استفاده کنید. 

    زیباجو


برچسب ها: زیباجو ، : ، با ، «مربای ، بالنگ» ، غذایتان ، را ،